Catering aan boord

De schepen van Zeilvloot Monnickendam bieden diverse cateringmogelijkheden aan. De zeilvloot heeft voor elke groepsgrootte passende catering!

Alle mogelijkheden op een rijtje:

Mogelijkheden voor een Buffet

De schepen van Zeilvloot Monnickendam bieden diverse buffetmogelijkheden aan. Omdat deze per schip verschillend zijn, geven wij je hieronder een opsomming van de mogelijkheden:

  • High tea in buffetvorm met bijvoorbeeld: koffie/thee, sandwiches hartig/zoet, scones, chocolaatjes, muffins, petit fours, gebakjes
  • Brunchbuffet met bijvoorbeeld: luxe belegde broodjes, yoghurt, soepen, warme en koude bijgerechten, waaronder gekookte eitjes of roerei
  • Lunchbuffet met bijvoorbeeld: verse soepen, luxe broodjes, warme en koude bijgerechten zoals saucijzenbroodjes of kroketten, salades, vers fruit
  • Dinerbuffet met bijvoorbeeld: Italiaanse of Spaanse gerechten, stampotten of Indonesische rijsttafel

Mocht je informatie willen over een specifiek buffet voor jouw groep, neem dan contact op. Ook met dieetwensen kan vooraf rekening worden gehouden. In overleg is bijna alles mogelijk.

Mogelijkheden voor een Barbecue

Een heerlijke aanvulling op je zeiltocht in de frisse buitenlucht, is een uitgebreide barbecue aan boord van één van de schepen van Zeilvloot Monnickendam. Een barbecue is een perfecte afsluiter van de dag, maar kan ook heel goed in een zeilarrangement worden ingepast, als het schip voor anker ligt.

De mogelijkheden voor een barbecue arrangement zijn legio. Van een standaard barbecuepakket met keuze uit diverse soorten vlees en vis, tot een zeer luxe arrangement met bijvoorbeeld heerlijke lamskotelleten of gamba’s. Uiteraard worden de barbecue’s omlijst met diverse sauzen, knapperig brood met romige kruidenboter en frisse salades.

Mogelijkheden voor hapjes

Tijdens een gezellige dag zeilen kunnen de schepen van Zeilvloot Monnickendam ook een hapje bij de borrel verzorgen. Dit kan een kaas/worstplankje zijn, maar er kan ook gezorgd worden voor een bittergarnituur, diverse nootjes en zoutjes, toastjes met beleg of hartige hapjes, zoals saucijzen- of kaasbroodjes.

Mogelijkheden voor drankjes

Tijdens elke zeiltocht zijn er mogelijkheden voor het schenken van drankjes. Omdat dit per schip verschillend is, bieden wij hieronder een opsomming van de diverse mogelijkheden:

  • Koffie en thee met lekkere koek of verse appel/kwark/slagroomtaart
  • Diverse (biologische) sappen en frisdranken
  • Welkomstdrankje: een schippersbitter of glas champagne
  • Hollandse bar; fris, wijn, bier en binnenlands gedistilleerd
  • Uitgebreide bar: zoals boven, maar dan ook met buitenlands gedistilleerd
BOEKEN