Individueel meezeilen

Alleen of met z’n tweetjes meezeilen

Alleen of met z’n tweetjes meezeilen

Ook als je niet in de gelegenheid bent om een hele groep samen te stellen kun je meezeilen met Zeilvloot Monnickendam. Wil je ook zo’n heerlijke zeilreis maken? Dan bieden diverse schepen uit onze zeilvloot mogelijkheden voor een individuele meezeilreis.
Alleen, samen of met het gezin meezeilen?

Voor jou alleen, met z’n tweetjes of het gezin; een dagje zeilen is voor iedereen weggelegd. Met een hapje en een drankje onderweg, een geheel verzorgd weekend uitwaaien op het Markermeer of een avontuurlijke zeilvakantie op het IJsselmeer en de Waddenzee, biedt Zeilvloot Monnickendam ook voor individuele gasten verschillende arrangementen.

Hierbij kan je denken aan:

Vlootdag

Op de 1e Paasdag bruist de haven van Monnickendam weer van de activiteiten in het kader van het nieuwe vaarseizoen, want in navolging op het succes van vorig jaar organiseren de Ondernemersvereniging Waterland (OVW) en de Zeilvloot Monnickendam op zondag 1 april 2018 gezamenlijk de inmiddels traditionele Vlootdag.

Net als afgelopen jaren kan er tijdens de Vlootdag, die op 1 april van 12.00 – 16.00 uur wordt gehouden rondom de binnenhaven en `t Prooyen in Monnickendam, worden meegevaren. Hiervoor wordt een symbolische bijdrage van €2,50 per persoon gevraagd.
Let op: de laatste afvaart is om 15.00 uur.

Bezoekers zijn van harte welkom om rond te kijken op enkele klippers, tjalken, klipperaken, skûtsjes en botters die bij Zeilvloot Monnickendam aangesloten zijn. De schippers staan klaar voor alle vragen over de mogelijkheden die de schepen u bieden voor privé- en bedrijfsuitjes en voor één- of meerdaagse zeilreizen.

Aan wal zijn tal van activiteiten voor jong en oud.

Pieperrace

Zeil met ons mee op zaterdag 7 en/of zondag 8 april vanuit Volendam en geniet van een echte zeilwedstrijd met platbodems.
Lekker buiten zijn op het water.
Actief meehelpen met het zeilen of heerlijk relaxen aan dek; alles mag, niets moet.

Deze 34e editie van de Pieperrace is van oudsher de start van het vaarseizoen. De schepen en bemanning zijn in de winter weer helemaal klaar gemaakt voor de mooie zeiltochten van het nieuwe jaar en luiden dat in Volendam in.

Offerte aanvragen

Hartelijk bedankt voor uw interesse in het arrangement “Individueel meezeilen”

  • Met welk schip wil je zeilen?

  • Als je je aanvraag bij meerdere schepen doet kan je meerdere reacties ontvangen.

  • Je gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.