Zeeuwse klipper Gulden Belofte

  • Passagiers: 37 personen

  • Beddden: 20

  • Bouwjaar: 1911

  • Lengte: 27 meter

Schipper: Bertil Vermeulen

Telefoon: +31 (0)6 21235969

Website: www.guldenbelofte.nl

Dag- en meerdaagse tochten

Voorzien van alle moderne faciliteiten

Relaxen

Fatboys en kluivernet om te loungen.

Groepsaccommodatie

Ruim, sfeervol en licht dagverblijf.

Sportieve activiteiten

Speedboot om te waterskiën.

Een greep uit onze arrangementen:

Meer informatie:

Over De Gulden Belofte

Gulden Belofte is een Zeeuwse tweemastklipper, die ook voor meerdaagse tochten geschikt is. Het schip geeft je het ouderwetse scheepsgevoel, maar dan met een licht en luxe interieur. Door de ruimtelijke indeling bieden het dagverblijf en de hutten op dit schip veel privacy. Iets wat vooral ook veel bedrijven aanspreekt, die voor teambuildingsactiviteiten graag meezeilen op de Gulden Belofte. Het comfort en de luxe van deze klipper geven meezeilen op dit schip, dat al van veraf te herkennen is aan haar ‘gouden’ zeilen, een gouden randje.

Luxe en comfortabel zeilen

In 2006 maakte Bertil Vermeulen van deze Zeeuwse klipper uit 1911 een varend en luxe hotel, met optimaal comfort en alle moderne faciliteiten. De klipper biedt zes 2-persoons en twee 4-persoons hutten. Vanuit de hutten zijn de vier douches en vier toiletten bereikbaar.

In het dagverblijf is optimale ruimte om met de hele groep samen te komen. In de professionele keuken kan zelf gekookt worden, maar fervent hobbykok Bertil neemt dit ook graag uit handen. De sfeervolle bar met biertap zorgt voor extra gezelligheid aan boord. Bovendeks biedt de kuip van het schip alle ruimte aan de gasten om heerlijk samen te genieten van het uitzicht. Er staan fatboys klaar om lekker te loungen en met een plekje in het kluivernet is een unieke ervaring gegarandeerd.

Bertil Vermeulen

Bertil en Ibora hebben het schip haar ‘gouden’ uitstraling gegeven. Door zijn achtergrond als technisch bedrijfskundige en zijn werk als consultant om bedrijven te optimaliseren, heeft Bertil veel ervaring opgedaan in het begeleiden, coachen en stimuleren van medewerkers. Teambuildingsactiviteiten op de Gulden Belofte worden dan ook bijzonder gewaardeerd door bedrijven en hun medewerkers.

Offerte aanvragen

Hartelijk bedankt voor uw interesse in een zeiltocht met De Gulden Belofte

BOEKEN