Teambuildingactiviteiten

Met het team het water op

Met het team het water op

Gezamenlijk zeilen zorgt voor een frisse wind door het hele team. Onderlinge verstandhoudingen kunnen worden vernieuwd en oude obstakels gezamenlijk omzeild. Een zeiltocht is daardoor op zich al een teambuildingsactiviteit. Aan boord van een zeilschip van Zeilvloot Monnickendam vind je alle metaforen die ook binnen een bedrijf nodig zijn om op koers te blijven.

Teambuilding op maat

Willen jullie alleen de bedrijfsmoraal opvijzelen of zijn er gedegen problemen op de werkvloer? Bij Zeilvloot Monnickendam vind je gemakkelijk het ideale, schip met de juiste schipper om de problemen te lijf te gaan. En indien nodig halen we er een gediplomeerd trainer bij. In kleine groepjes op een schip of met z’n allen een spannende wedstrijd zeilen op meerdere schepen; samen met de schippers van Zeilvloot Monnickendam help je het bedrijf er snel weer bovenop.

Aan boord van de teambuildingsschepen beschik je over internet, flip-over, whiteboard, beamer met projectiescherm of grootbeeld tv. Op een aantal schepen kun je tevens overnachten. Ook meerdaagse sessies zijn dus mogelijk.

Offerte aanvragen

Hartelijk bedankt voor uw interesse in het arrangement “Teambuilding activiteiten”

  • Met welk schip wil je zeilen?

  • Als je je aanvraag bij meerdere schepen doet kan je meerdere reacties ontvangen.

  • Je gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.