Grote groepen

  • gebruik meerdere schepen

  • voor elke groepsgrootte

  • Eén contactpersoon

  • Diverse cateringmogelijkheden

  • gebruik meerdere schepen

  • voor elke groepsgrootte

  • Eén contactpersoon

  • Diverse cateringmogelijkheden

Ook voor grote groepen biedt Zeilvloot Monnickendam passende mogelijkheden. Waar nodig kun je voor een grote groep gebruikmaken van meerdere schepen om een dagje, weekend of een langere periode te zeilen. De zeilvloot heeft voor elke groepsgrootte passende arrangementen!

Inspiratie opdoen:

Zeilwedstrijd voor groepen

De mogelijkheden voor grote groepen zijn legio. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte zeilwedstrijd, waarbij het gezelschap in teams wordt ingedeeld aan boord van meerdere schepen? Een sportief dagje uit, met een competitief element, waarbij er natuurlijk volop ruimte is voor gezelligheid, ontspanning of een onderbreking aan wal.

Samen zeilen met Zeilvloot Monnickendam

Alle schippers van Zeilvloot Monnickendam kennen elkaar goed en zijn dan ook goed op elkaar ingespeeld. Samen zorgen zij ervoor dat het programma op de groep wordt afgestemd en dat het hen aan niets ontbreekt tijdens het zeilevenement. Buiten wedstrijdzeilen, zijn er ook talloze andere mogelijkheden om met meerdere schepen een mooie dag op en rond het water door te brengen. Tijdens tussenstops in bijvoorbeeld VOC stad Hoorn, beroemd Volendam, schiereiland Marken, kaasstad Edam of op Forteiland Pampus, treft het voltallige gezelschap elkaar weer.

Catering voor groepen

En wat is er mooier dan de dag samen afsluiten op het water? Ook voor grote groepen is een barbecue aan boord van deze klassieke schepen mogelijk. De schepen gaan, aan elkaar vast, voor anker op een mooie plaats, zodat er met de gehele groep genoten kan worden van een gezellige barbecue in een bijzondere setting. Een unieke ervaring!

Dag- en meerdaagse tochten

Zeilvloot Monnickendam beschikt over schepen die zowel dagtochten als meerdaagse tochten aanbieden. Ook voor grote groepen is het mogelijk een weekend of week aan boord te beleven. Door een langere periode aan boord te verblijven, is het ook mogelijk te zeilen op het Wad.

Eén aanspreekpunt

Alle aanvragen voor grote schepen en meerdere schepen worden centraal door één contactpersoon van Zeilvloot Monnickendam behandeld. Marjolein van der Heide behartigt de belangen van de aangesloten schippers en zorgt ervoor dat je in het gehele traject slechts één aanspreekpunt hebt. Dat maakt afspraken maken wel zo overzichtelijk en het bespaart een hoop tijd!

BOEKEN