Unieke zeilvakantie

Bepaal zelf de koers tijdens je zeilvakantie

Bepaal zelf de koers tijdens je zeilvakantie

Met familie of vrienden er echt helemaal uit? Op de schepen van Zeilvloot Monnickendam kun je letterlijk alle kanten op! Een avontuurlijke zeilvakantie voert jullie langs de oude havens van de voormalige Zuiderzeestadjes, het bruisende centrum van Amsterdam of de serene schoonheid van de Waddeneilanden.

Droomvakantie op een zeilschip

Je staat zelf aan het roer van jullie droomvakantie. Samen met de schipper bepaal je de koers en laat weer en wind je bestemming bepalen. Zowel op het schip als op de wal kun je volop actief bezig zijn, maar lekker luieren op het dek of het strand is natuurlijk ook geen enkel probleem. Een heerlijke tijd vol afwisseling, waarbij je kamer en bagage gewoon mee reist, ondanks dat je bijna dagelijks op een andere plek vertoeft.

Aan boord van de schepen kun je zelf koken, je kunt uit eten gaan of je laten verrassen door de culinaire mogelijkheden van de catering aan boord. Enkele schepen bieden ook individuele zeilreizen aan, zodat je alleen, met je partner of het gezin samen met gelijkgestemden van het zeilavontuur kunt genieten.

Offerte aanvragen

Hartelijk bedankt voor uw interesse in het arrangement “Unieke zeilvakantie”

  • Met welk schip wil je zeilen?

  • Als je je aanvraag bij meerdere schepen doet kan je meerdere reacties ontvangen.

  • Je gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.