Klipperaak Vrouwe Frida Cornelia

  • Passagiers: 40 personen

  • Bedden: 0

  • Bouwjaar: 1908

  • Lengte: 25.50 meter

Schipper: Jos en Marjolein van der Heide

Telefoon: +31 (0)299 764 151

Website: www.vfczeilcharters.nl

Aanlegplaats bij `t Paard van Marken

Geniet van het prachtige Marken.

Hotelschool voor perfecte catering

Verse en eerlijke streekproducten en veel creativiteit..

Gerenoveerde maar authentieke tweemaster

Wij zijn een groepsaccommodatie met optimale ruimte.

Uitsluitend dagtochten

Uitsluitend dagtochten, vraag naar de mogelijkheden.

Een greep uit onze arrangementen:

Meer informatie:

Over Klipperaak Vrouwe Frida Cornelia

Tweemaster Vrouwe Frida Cornelia is een ruime, lichte en eigentijdse klipperaak. Gasten voelen zich er al snel thuis en dat is waar het volgens schippers Jos en Marjolein van der Heide om gaat tijdens een ontspannen en verzorgd dagje op het water. Door de lage roef en de brede opgang vanuit het ruim is de Vrouwe Frida Cornelia een overzichtelijk schip, waarbij er veel contact is tussen binnen en buiten.

Verwennerij op het water

Na de aankoop van het schip in 2003 had de klipperaak behoorlijk wat onderhoud nodig, maar scheepstimmerman Jos heeft het schip met veel liefde gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtig, authentiek en huiselijk schip voor dagtochten, met modern comfort in een unieke sfeer. Al meer dan tien jaar organiseren met hun Vrouwe Frida Cornelia zeiltochten vanuit Monnickendam en zijn zij trotse bewoners van dit prachtige schip.

De schippers

De schippers hebben vol overtuiging voor dit schip gekozen. Jos is als scheepstimmerman altijd bezig met vernieuwingen en Marjolein doet, met haar Hotelschool als achtergrond, niets liever dan de gasten culinair verwennen. Uit de goed geoutilleerde keuken, met Boretti fornuis en Miele stoomoven, tovert zij de heerlijkste, zelfgemaakte gerechten. Hun missie is om de gasten echt in de watten te leggen met een ontspannen zeiltocht in combinatie met een verfijnde en verrassende keuken. De flexibiliteit en gastvrijheid van de schippers zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw dagje uit.

Offerte aanvragen

Hartelijk bedankt voor uw interesse in een zeiltocht met de Vrouwe Frida Cornelia

BOEKEN