Tweemast zeilklipper De Vrijheid

  • Passagiers: 10 – 30 personen

  • Bedden: 17

  • Bouwjaar: 1901

  • Lengte: 24 meter

Schipper: Leonard Boddeus

Telefoon: +31 (0)6 5161 0740

Website: www.loungeklipper.nl

Dag- en meerdaagse tochten

Dag- en meerdaagse tochten, vraag naar de mogelijkheden.

Hip en Trendy

Het schip mag dan authentiek zijn, het interieur is juist hip en trendy.

Modern ingericht met alle faciliteiten

Met gebruik van moderne meubelen en lekkere grote banken en kussens om ultiem te relaxen.

Actief meezeilen en lekker ontspannen

Het schip is geschikt voor jong en oud met een veilige hoge railing en zwemvesten voor alle opvarenden.

Een greep uit onze arrangementen:

Meer informatie:

Over Tweemast zeilklipper De Vrijheid

Tweemast zeilklipper De Vrijheid is een echte loungeklipper, waar comfort en ontspanning twee belangrijke elementen zijn, die perfect gecombineerd kunnen worden met een sportieve zeiltocht. Het schip is anders dan de meeste traditionele, historische schepen van de zeilvloot.

De naam van deze tweemaster en de insteek als loungeschip beloven een onbezorgde, vrije en ontspannen dag op het water.

Hip & Trendy

De loungeklipper was tot 1985 als vrachtschip in gebruik. Daarna werd het omgebouwd tot passagiersschip en eigenaar Remco Voorneveld zorgde voor een high-end, luxe inrichting. Het schip mag dan authentiek zijn, het interieur is juist hip en trendy, met gebruik van moderne meubelen en lekkere grote banken en kussens om ultiem te relaxen. Het schip heeft een fijne kuip met rondzit en ook het middendek is een heerlijke plek om, relaxend op een fatboy, van de zeiltocht te genieten. Benedendeks heeft het schip een ruime open keuken met 4-pits kooktoestel, twee koelkasten en een vaatwasser. De gezellige rondzit bij de kachel maakt het bijzonder sfeervol op frissere dagen.

Ontspannen zeilen

In het vooronder zijn de vier hutten te vinden, met goede bedden en dekbedden. Er zijn twee 4-persoonshutten en is er één 7-persoonshut. Twee extra bedden zijn in de ruimte eenvoudig te realiseren. Elke hut heeft koud en warm stromend water en er zijn een douche en toilet aan boord. Voor presentaties zijn een flatscreen en flipover beschikbaar. De Vrijheid is een sportieve zeiler, die regelmatig als wedstrijdschip meedoet aan zeilraces. De veelzijdigheid van het schip zorgt voor voldoende afwisseling in sportief en ontspannen zeilen.

De schipper

Remco is eigenaar van loungeklipper De Vrijheid en kocht het schip in 2009. Daarna is het gehele schip volledig gerestyled naar zijn wens en ontstond de trendy, lounge-uitstraling die hij voor ogen had. Omdat Remco ook eigenaar is van tweemasters ‘Avontuur’ en ‘Umoja’ staat schipper Leonard Boddeus doorgaans aan het roer van De Vrijheid.

Offerte aanvragen

Hartelijk bedankt voor uw interesse in een zeiltocht met de Vrijheid

BOEKEN