Zeilklipper Umoja

  • Passagiers: 30 – 120 personen

  • Bedden: 0

  • Bouwjaar: 1926

  • Lengte: 46 meter

Schipper: Remco Voorneveld

Telefoon: +31 (0)6 5161 0740

Website: www.loungeklipper.nl

Grote groepen

Ideaal voor grote groepen van 30 tot 120 personen.

Actief meezeilen

Actief meezeilen en lekker ontspannen.

Hip en trendy

Hip en trendy met alle faciliteiten.

Trouwlocatie

Trouwlocatie in Waterland en Durgerdam.

Een greep uit onze arrangementen:

Meer informatie:

Over Tweemast zeilklipper Umoja

Zeilklipper Umoja is zonder twijfel het grootste schip binnen Zeilvloot Monnickendam en één van de grootste zeilschepen van de Nederlandse historische vloot. Met haar 46 meter biedt het schip voldoende ruimte aan 30-120 personen. Het zeilschip lijkt bovendien qua interieur in niets op de overige schepen van de zeilvloot. Het strakke, moderne interieur geeft een compleet andere scheepsbeleving. Umoja staat voor ‘Samen, Verbinding en Eenheid’. Het woord komt uit het Swahili en is kenmerkend voor het schip, dat veelal wordt gebruikt voor trouwerijen, (bedrijfs)feesten en teamsessies.

Flexibele ruimindeling

De tweemaster Umoja is van oorsprong een sleepschip met vracht. Pas in 1985 werd het schip verbouwd tot een zeilend schip. De zeilklipper is speciaal ingericht voor dagtochten en groepsuitjes met grotere groepen. Benedendeks is zij ingericht als loungeplek en restaurant, met veel zitgelegenheid, een trendy bar en rondom zicht op de waterlijn. Door het bijzonder grote ruim en de flexibele indeling zijn tal van mogelijkheden denkbaar. Het schip – ook trouwlocatie in gemeente Waterland en in Durgerdam nabij Amsterdam – biedt zo bijvoorbeeld een ruimte voor een trouwplechtigheid, terwijl in de andere ruimte de receptie kan plaatsvinden. Voor trainingen en vergadering wordt een groepsgrootte van 30 tot 50 personen geadviseerd voor een optimaal gebruik van de ruimte. Aan dek is er uiteraard ook veel ruimte, met tal van zit- en stagelegenheden. Het ruime en veilige zeilschip is een ideale plek voor een heerlijk dagje zeilen in een fantastisch vaargebied.

De schipper

Tweemaster Umoja is het meest recente zeilschip dat eigenaar Remco Voorneveld eind 2014 aan zijn vloot heeft toegevoegd. Eerder kocht hij al de tweemasters ‘Vrijheid’ en ‘Avontuur’. In totaal kan hij met deze drie schepen met gemak 225 personen een bijzondere zeilervaring bieden, waarbij luxe in combinatie met zeilen, centraal staan.

Offerte aanvragen

Hartelijk bedankt voor uw interesse in een zeiltocht met Umoja

BOEKEN