Hart voor de Vloot woensdag 9 juni 2021

  • woensdag 9 juni 2021

  • van 14.00 – 17.00 uur of van 19.00 – 22.00 uur

  • De kosten bedragen 50,00 per persoon

Steek de Zeilvloot Monnickendam een hart onder de riem en vaar mee!

Iedereen die het varend erfgoed van Monnickendam een hart onder de riem wil steken is op woensdag 9 juni van harte welkom om mee te varen op één van de deelnemende schepen van de Zeilvloot Monnickendam. Dat kan van 14.00 – 17.00 uur of van 19.00 – 22.00 uur. De kosten bedragen 50,00 per persoon en je kunt er ook een borrelpakketje bij bestellen.

Heerlijk een middag of avond genieten op het water. Met onze goedlachse schippers en hun maten de zeilen hijsen of juist lekker even ontspannen aan dek. Bijpraten onder het genot van een klein hapje en drankje (vergeet deze niet te bestellen) en de coronatijd die (bijna) achter ons ligt even vergeten. Zien we je aan boord?

Na je inschrijving en betaling ontvang je de e-ticket(s) en aanvullende informatie per e-mail. Wij zien jullie graag op woensdag 9 juni.

Vaar met ons mee:

Hart voor de Vloot en Covid-19

Op 9 juni mag er per schip gevaren worden met een groep van maximaal 30 personen. Aanmelden kan met een gezelschapsgrootte van maximaal 4 personen of personen bestaande uit één huishouden. Op de schepen moet onderling 1,5 meter afstand bewaard worden. Worden de maatregelen door de overheid zodanig aangepast dat er op 9 juni niet gevaren kan worden? Dan past de Zeilvloot ook haar koers aan en verplaatst zij de vaardag Hart voor de Vloot naar een andere datum. Helaas kunnen wij geen geld retourneren.

Over Zeilvloot Monnickendam

Zeilvloot Monnickendam is een samenwerkingsverband van veertien historische zeilschepen die de achtertuin van Amsterdam als thuishaven hebben gekozen. De vaarmogelijkheden variëren per schip en samen organiseren zij ook machtige avonturen op het water voor groepen groter dan 60 personen. Dus of het nu gaat om een familiedag, een reünie, een vrijgezellen dag, een bruiloft, een meerdaagse tocht naar de Wadden of een ander avontuur, met de Zeilvloot kan je alle kanten op.

Contactgegevens Zeilvloot Monnickendam:
E-mail: info@zeilvlootmonnickendam.nl
Telefoon: 0031 (6) 51 340 245

BOEKEN