De schippers van de Zeilvloot Monnickendam

Bertil van De Gulden Belofte

Schipper
Bertil Vermeulen

Schip
Gulden Belofte

Wie ben je?
Ik ben een vrolijke frans, altijd goed gemutst en in voor een geintje. Ik ben het liefst buiten. Op m’n racefiets, ski’s, in een kano of natuurlijk op de Gulden Belofte. Naast schipper ben ik ook coach. Een fantastische combinatie, beiden écht mensenwerk. Meer weten over wat ik voor jou als therapeut kan betekenen? Check www.kloosterophetwater.nl

Wat kenmerkt jou als schipper?
Ik hou oprecht van het schippersvak, het omgaan met de mensen, de natuur om me heen, de afwisseling, de verantwoordelijkheid die het varen met zich meebrengt. Het is nooit saai. Je kunt met mij letterlijk alle kanten op. Altijd vol passie en met persoonlijke aandacht. Ik kan eenvoudigweg niet anders. Ik ben ook enorm trots op de Gulden Belofte. Als zwaar verwaarloosd casco vond ik haar en ik heb haar met veel liefde en energie omgetoverd tot het heerlijke verzorgde zeilschip wat het nu is.

Wat geef je je gasten mee?
Ik beleef graag avonturen op het water. Vol overgave en plezier, genieten van de elementen en elkaar. Dat gevoel wil ik mijn gasten meegeven. Of het nou om een vergadering, een personeelsuitje, een familietocht, vrijgezellenfeest, een dag teambuilden, een yogaweekend, een meditatiemiddag of een complete vakantieweek gaat. Ik doe er alles aan om mijn passagiers met een mega grote glimlach van boord te zien gaan. Daar word ik blij van!

BOEKEN