Zeetjalk Selene

  • Passagiers: 50 personen

  • Bedden: 0

  • Bouwjaar: 1902

  • Lengte: 25 meter

Schipper: Johan & Edith ten Woude

Telefoon: +31 (0)6 1231 4423

Website: www.deselene.nl

Stijlvol zeilschip

Stijlvol, licht en zeer ruim interieur.

Officiële trouwlocatie

Trouwen op een zeilschip doe je op de Selene.

Catering

Alles dagvers en zelfgemaakt uit de kombuis.

Dagarrangementen

Dagarrangementen van 15 – 50 personen.

Een greep uit onze arrangementen:

Meer informatie:

Over Zeetjalk De Selene

Zeetjalk Selene is een exclusief schip voor dagtochten en biedt volop ruimte, met verschillende zitgelegenheden binnen en buiten. De Selene is dan ook een zeer unieke locatie voor feesten, workshops en vergaderingen. Het schip is bovendien officiële trouwlocatie in de Gemeente Waterland. Voor een intieme huwelijksvoltrekking is de Selene een bijzonder romantische plek!

Unieke feest- en vergaderlocatie

De zeetjalk uit 1902 vervoerde in een ver verleden graan over de Oostzee naar Denemarken. In 2008 besloten de schippers het roer om te gooien en het gehele schip te renoveren. Het resultaat is een stijlvol, licht interieur met uitzonderlijk grote patrijspoorten, die prachtig uitzicht geven over en soms zelfs onder het water. Door de bewuste keuze om de voormalige schipperswoning te betrekken bij het ruim is het ook met minder mooi weer genieten op de Selene en is er veel interactie mogelijk tussen wat er op het dek en in het ruim gebeurt.

Stijlvol, licht en zeer ruim interieur

Door de twee in- en uitgangen voelt iedereen zich vrij om lekker over de zeetjalk te bewegen. De gezellige zitkuil, bankjes en zitzakken aan dek zorgen ervoor dat je hier heerlijk kunt luieren en van de rust op het water kunt genieten. Benedendeks zijn royale tafels opgesteld om uitgebreid te dineren of te vergaderen. De loungebanken en scheepsbar maken het een gezellig ruim om te borrelen met vrienden, familie en collega’s en de haard zorgt, naast de centrale verwarming, voor een sfeervolle en comfortabele warmte. Voor gasten is er een privéruimte beschikbaar om zich even terug te trekken, op te frissen of de kinderen te laten slapen.

De schippers

Johan en Edith varen al 25 jaar met liefde en uit volle overtuiging met de Selene. Over alles aan boord hebben zij tot in detail nagedacht. Hun persoonlijke touch vind je dan ook in de aankleding van het schip terug. Alle gerechten worden vers en met liefde in eigen kombuis gemaakt en waar mogelijk wordt er gewerkt met biologische producten.

Offerte aanvragen

Hartelijk bedankt voor uw interesse in een zeiltocht met de Selene

BOEKEN